Babysnak

Knækbrød himlen

Jeg bliver nødt til, at lave et dobbelt indlæg i dag.

I går bagte jeg knækbrød, som jeg ofte har bagt. Men dét der er så lækkert ved dem, er at de er røvnemme at lave! Jeg er ikke den store konditor. Netop fordi målene skal være så præcise. Det er ikke noget for frk. en-sjat-af-det-og-en-squeez-af-det.

Men denne opskrift er simpel og så kan man selv styre hvor meget man vil have i af de forskellige kerner og frø.

Ingredienser:

  • 4 dl. havregryn
  • 4 dl. mel
  • 2 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. sesamfrø
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 ½ tsk salt
  • 7 dl. vand
  • evt. lidt olie

Rør ingredienserne sammen og smør et tyndt lag ud på 3 bageplader. Kør paletten igennem pladen og lav rækker alt efter hvor store du vil have knækbrødene.

Bag dem i en forvarmet ovn på 160 grader i 60 min. Hvis de fortsat er lidt bløde, skal du bare give dem lidt ekstra tid.

Jeg er ikke selv interesseret i for meget mel, så jeg tager gerne og tilsætter 2 dl mel i stedet for og for de sidste to dl. blander jeg nogle frø. I går tiløjede jeg også græskarkerner. Andre gange har jeg blendet soltørret tomater og hældt i dejen eller tilsat oregano.

Haps, haps, haps – de færdige knækbrød med gorgonzola og peanutbutter

påske 010

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysnak