Sylteglas og frugtgrød
..er blevet min store kærlighed i øjeblikket.
Jeg tror ikke jeg har nævnt det før, men jeg er ret pjattet med Insta Gram. Der har jeg set flere og flere bruge sylteglas til enten lækre desserter eller smoothies. Og det ser så enormt fint ud. Jeg gemte derfor et jordbær marmeladeglas og pillede mærkater af, for så at lave en simpel – men flot smoothie til at komme i. Det blev så lækkert! Jeg var endda så begejstret for det nye glas, at jeg bad min kæreste om at gemme andre sylteglas vi nu må have stående i køleren. Jeg kan nu se, at han har sat et tomt rødbedeglas og karry-sildglas frem. Sød tanke, men måske lidt for voldsomt at drikke tøse-smoothies af? Just saying.
Jeg fik også lavet en ny slags grød, som er til ostebord, yoghurt eller som en slags marmelade. Det blev til en pære/ingefærgrød som jeg proppede oven på min morgenmad. Opskriften har jeg fået af min chef og den får I da også lige.
- 1 finthakket pære
- lidt finthakket eller reven ingefær
- Kom det i en gryde og overdæk det med vand. Kog det i et kvarters tid på svag varme og spis enten kold eller varm.
Ingen kommentarer endnu