Dip-dye-debut

Sne

Snehygge.

Næ hvor dejligt. Ikke spor upassende. Det ødelægger mine fine sneaks og nu da det er det eneste fodtøj jeg kan have på i øjeblikket, er det mildest talt pisse. hamrende. irriterende!

Den eneste jeg kan komme i tanke om, der er fuldstændig ekset med den sne er Kejseren Cæsar. Han har været ude og lege en masse i sneen og har snust til samtlige gule pletter. Fantastisk. Den ellers dovne hund har været i aktion. Big time! Og på en af sine ture stødte han ind i Sylvester.

Sylvester er også en trøffelgris fransk bulldog. Han er et år gammel, hvor Cæsar er halvandet. De er blevet bedste venner og så ligner de hinanden utrolig meget.

Da de fik øje på hinanden, stoppede de begge op kiggede på den der hvor-har-du-været-i-al-den-tid-min-elskede-bedsteste-ven-måde. Hvorefter de sprang i flæsket på hinanden og plettissede på både jorden og dem selv. Glædeståre perhaps?

Jeg elsker når vi møder andre franske bulldogs. Jeg bliver vanvittigt glad indeni og min krop bliver fyldt op med endorfiner. I hundeverdenen er franske bulldogs “mongoler”, så andre hunderacer har oftest ikke lyst til, at lege med dem, fordi de ser så underlige ud. Derfor bliver jeg så glad, når jeg ser, at Cæsar har nogen at lege med. Nå, men de fik så lov til at hilse og kaste deres kærlighed over hinanden, mens vi andre stod og fik våde, sjappede sko. Hygsomt.

Mine fine Nike bliver kvalt i sneen

17-03-13 040

Mmm TIS!

17-03-13 002

Der tisses på hinanden

17-03-13 010

..og der møsses og krammes

17-03-13 009

Solen var ‘svensk’, som man siger. Meget, meget flot!

17-03-13 006

Til morgenmad fik jeg yoghurt natural med havregryn, hørfrø, æbletern, negtarintern, hakkede hasselnødder og kanel

17-03-13 011

Der blev også forårs vinterhygget med suppe. Indisk dahl i mine nye termoskåle

17-03-13 005

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dip-dye-debut