Om at være et højtelsket barnebarn. Med pels.

Hej nye hjem!

Nu sker det, at jeg officielt er Valbygenser.

Endelig er vi færdige med renoveringen af lejligheden og endelig er vi flyttet ind. I aften skal jeg sove her for første gang og jeg må mildest talt sige, at jeg er ret spændt på det. Min kæreste skal til vinsmagning med sine forældre og storebror, så min veninde, Camilla, kommer ved spisetid og hjælper mig med, at sætte ting på plads. Og måske også med, at drikke en flaske hvidvin. Eller to.

Jeg er samtidig også blevet færdig med mine skoleforløb på Panum Instituttet i går, og jeg starter derfor på job igen mandag. Det er to store begivenheder der sker på én og samme weekend og jeg glæder mig til det!

Jeg glæder mig forfærdeligt meget til, at få mit “gamle” liv og ikke mindst min ungdom tilbage. Noget af det jeg ser mest frem til, det er at komme helt på plads i lejligheden, cykle til og fra arbejde (kan I sige 20km. om dagen og her må I gerne blive misundlige på mine fremtidig spændstige baller og jernlår) og især, at skulle udforske en hel ny by. For satan hvor jeg glæder mig!

Hvad kan jeg sige, i dag er jeg bare en glad pige.

Rigtig god weekend til jer derude. Masser af overskuds-krammere-via-luften-til-jer.

2

 • Skønt og hyggeligt glædesindlæg 😀 Tillykke med det nye hjem!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikkekejseren1362684989474

   Tusind tak for det. Jeg synes også det er rart med lidt glæde frem for skeptisme og pessimisme

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være et højtelsket barnebarn. Med pels.